Recept Frambozen Witte Chocolade Cake

Dit recept is voor het maken van de kant en klare frambozen met witte chocolade cake mix. Deze mix bevat stukjes framboos en witte chocolade. Voeg alleen nog wat boter en eieren toe en je kunt genieten van een heerlijke zachte cake.

Wat heb je nodig?

Bereidingswijze

Voorverwarmen en Voorbereiden:
Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Vet een cakevorm in of bekleed deze met bakpapier. Dit zorgt ervoor dat de cake na het bakken makkelijk loskomt en zijn vorm behoudt.

Mixen van de Ingrediënten:
Doe de frambozen witte chocolade cakemix in een ruime mengkom. Voeg de eieren en de gekozen boter toe. Mix alles grondig op hoge snelheid met een mixer (met garde) gedurende 5 minuten tot er een egaal beslag ontstaat.

Bakken:
Giet het beslag in de voorbereide cakevorm en verdeel het beslag gelijkmatig. Plaats de vorm in het midden in de voorverwarmde oven en bak de cake gedurende 45 tot 55 minuten. Test de gaarheid door met een satéprikker in het midden van de cake te prikken. Als de prikker er schoon uitkomt, is de cake gaar.

Afkoelen
Haal de cake uit de oven en laat hem eerst 5-10 minuten afkoelen in de bakvorm op een rooster. Hierna stort je de cake op het rooster en laat je hem volledig afkoelen.

Dit bericht is gepost in Cake. Bookmark de link.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.thuisbakkerswinkel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 4592 reviews.