Betaalmethoden

Om het betalen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken, bieden wij de keuze uit een aantal betaalwijzen.:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • PayPal
  • SOFORT Banking
  • MisterCash / Bancontact
  • Belfius Direct Net
  • KBC/CBC Betaalknop

Betalen via iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt per direct gestort, wij kunnen uw bestelling dus meteen verwerken.

Creditcard

Uw betaalgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
De betaling wordt pas afgeschreven wanneer een artikel is geleverd. Als uw bestelling bestaat uit meerdere artikelen die op verschillende datums verzonden worden, dan wordt uw creditcard belast per levering.
Mogelijk vraagt uw creditcardorganisatie u de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

PayPal

U kunt nu eenvoudig betalen door PayPal als betaalmethode te selecteren, in te loggen op uw PayPal-rekening en uw betaling te bevestigen.

Sofort Banking

SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. Echter hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is hierdoor eenvoudig en snel.

MisterCash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen met behulp van hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belfius Direct Net

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.