Categorie archieven: Advies
Wat zijn de basisprincipes voor het bakken van brood?
Het bakken van brood draait om een aantal basisprincipes die ervoor zorgen dat het brood [...]
okt
Hoe bak ik knapperig brood?
Om een knapperig brood te bakken, zijn er enkele belangrijke stappen die je moet volgen, [...]
okt
Waarom brood bakken met Franse Bloem t65
Brood bakken met Franse bloem T65 heeft verschillende voordelen, vooral als je op zoek bent [...]
okt
Brood bakken in de oven met stoom
Brood bakken in de oven met stoom heeft verschillende voordelen die de kwaliteit van het [...]
okt
Tips voor het bakken van de perfecte Appeltaart
Hoe krijg je de bodem van appeltaart niet zo nat? Om te voorkomen dat de [...]
sep
Waarom zakt mijn zelfgebakken brood in?
Er zijn verschillende redenen waarom je zelfgebakken brood kan inzakken na het bakken. Hieronder staan [...]
1 Reactie
sep
Hoe krijg ik mijn brood wat luchtiger?
Om luchtiger brood te krijgen, zijn er verschillende technieken en aandachtspunten waar je rekening mee [...]
sep
Wat is een deeg rijsmand?
Een deegrijsmand, ook wel bekend als een brood rijsmand of banneton, is een mand gemaakt [...]
apr
Broodmeel of broodmix?
Wat is het verschil tussen broodmeel en broodbloem Broodmeel Broodmix Broodbloem
apr
Hoe donkerder je brood hoe gezonder?
Hoe zit het nou eigenlijk? Hoe donkerder mijn brood, hoe gezonder mijn brood. Hier is [...]
mrt
- 1
- 2