Retourneren

Retourneren

Voldoet het product niet aan je verwachtingen, dan mag je het binnen 14 dagen herroepen door ons een mail te sturen. Na aanmelding van de retour (herroeping), heeft u nog 14 dagen de tijd om het artikel naar ons retour te sturen. Dit termijn gaat in op de dag na ontvangst.

De kosten voor het retourneren van de bestelling zijn voor eigen rekening.

Hieraan zijn de volgende voorwaarden gekoppeld:

  • Wij verwachten dat er zorgvuldig met het product en de verpakking wordt omgegaan.
  • Het product dient met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden.
  • Heb je het artikel meer geprobeerd/gebruikt dan redelijkerwijze nodig is om het product te beoordelen, dan heeft thuisbakkerswinkel.nl het recht om waardevermindering op het product in rekening te brengen.
  • Geopende voedingsmiddelen (i.v.m. voedselveiligheid).
  • Producten die gekocht zijn in de aanbieding wegens korte houdbaarheidsdatum (te herkennen aan het oranje THT-label).
  • Los verpakkingsmateriaal zoals taart-,  cupcake- of bonbondoosjes en zakken. Dit zijn hygiëne artikelen en kunnen niet worden geretourneerd, mits het een gesloten omdoos of -bulkverpakking betreft.


Terugbetalen aankoopbedrag
Wij zullen het volledige aankoopbedrag van het geretourneerde artikel zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij de herroeping hebben ontvangen aan je retourneren. Wij mogen wachten met terugbetalen, totdat wij de producten terug hebben ontvangen of totdat u aantoont de producten te hebben terug gezonden. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd.

Onvoldoende gefrankeerd
Thuisbakkerswinkel.nl accepteert retourzendingen van zendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. Als dit het geval is zullen de kosten achteraf in rekening worden gebracht. De kosten voor de retourzending dien je zelf te betalen. Ook draag je zelf het risico van retourzending. De oorspronkelijk gemaakte bezorgkosten worden alleen gecrediteerd, wanneer de volledige order binnen 14 dagen herroepen wordt. Wanneer een deel van een order geretourneerd wordt, crediteren wij de bezorgkosten niet.

Adres voor retourzendingen:
Thuisbakkerswinkel.nl

Kanaalstraat 76a

4388BP Oost-Souburg